Aanzienlijk minder uitschot, een constante kwaliteit en maximale procesefficiency: dat is wat onze innovatieve sorteermachine voor tussenlegvellen u te bieden heeft. Deze oplossing sorteert kartonnen en plastic tussenlegvellen voor de verpakking van blik, conservenblik en glas. De machine is modulair opgebouwd en kan op maat voor u worden samengesteld.

Progress in profits

Eigen productie

Met onze eigen productie in eigen beheer bieden we onze klanten een complete oplossing: hoge kwaliteit custom made kartonnen en plastic layer cards. Met unieke traceability en gegarandeerd geen smaakafwijkingen, voor betere prestaties in uw productieproces.

• Microbacterieel controlesysteem
• Extra sorteerstations
• Wet cleaning-techniek (achter sorteermodule)

Partners

About Us

Curagon ontwikkelt slimme en innovatieve oplossingen voor de industriële verpakkingsindustrie. Naast de sorteermachine leveren we ook sorteervellen (op klantspecificatie) en een track and trace-systeem voor sorteervellen. Het doel bij al onze activiteiten:

Progress in profits
Bij de ontwikkeling van deze sorteermachine hebben we specialisten uit alle relevante disciplines betrokken: productiemanagers, logistiek managers, kwaliteitsmanagers, microbiologen en – uiteraard – machineontwikkelaars van het hoogste niveau.

Het resultaat is een machine die niet alleen op de tekentafel tot in het kleinste detail klopt, maar ook in de praktijk volledig tot zijn recht komt. Dat hebben de pilots bij een van ’s werelds grootste verpakkers wel bewezen.
Curagon is Esperanto voor ‘lef’. Naast kennis en ervaring is ondernemerschap dan ook een wezenlijke factor in ons bedrijf. Wanneer we kansen zien, durven we daarop te reageren en onze nek uit te steken. Daarbij gaan we voortvarend te werk en nemen we alleen genoegen met perfectie.

Deze verpakkingsmachine ís zo’n kans.
Lauwersmeer 13 - 5347 JR Oss - T +31 (0)412 - 74 60 19 - info@curagon.com